De app Roulette Royale

Met een gemiddelde beoordeling van 4,2 op 5 en meer dan 5 miljoen downloads is de gratis “Roulette Royale” app een groot succes.

Laat de roulette maar draaien!

Schrijf virtuele geld over op uw apparaat na het downloaden van deze toepassing via Google Play op uw smart Phone of tablet en beginnen meteen te spelen.
Kies vervolgens uw type roulette: u hebt de keuze tussen de Amerikaanse en de Europese roulette. U kan altijd van speeltafel veranderen via de instellingen van de app.

Gebruik de functies

U dient nu enkel nog uw chips in te zetten op de speeltafel en de roulette te starten door op “Spin” te klikken. Gebruik de knoppen “Rebet” of “Undo” om de waarde van uw inzet te verhogen of te verlagen.
U kunt op elk moment de statistieken van uw spel raadplegen door op “Stats” te drukken en zo na te gaan of u geluk hebt en in welke verhouding!

De pluspunten van de toepassing

U kan uw naam coderen zodat de berekening van uw punten elke keer automatisch gebeurt. In de instellingen kunt u de gebruikelijke opties zoals het geluid, maar ook het aantal spelers, het soort roulette of het type inzet regelen.

Bekijk de videopresentatie van de app Roulette Royale

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen