De elektronische roulette

Sommige casino’s zijn reeds uitgerust met de elektronische roulette die geliefd is over de ganse wereld. Ontdek in dit artikel wat de verschillen zijn tussen de traditionele en de elektronische roulette.

foto : german.alibaba.com

Neem afscheid van de deler

De elektronische roulette werkt uiteraard volgens hetzelfde principe als de traditionele roulette en ook het doel gaat niet verloren: inzetten en hopen dat het balletje op het juiste nummer belandt! Het grootste verschil is dat het balletje automatisch wordt gelanceerd…Hier is geen menselijke ingrijp meer nodig en dus geen deler!

Hello touchscreen

Het is heel eenvoudig om een reeks acties uit te voeren, alles gaat via de touchscreen van de roulette. Om te wedden hoeft u gewoon uw scherm aan te raken en het bedrag van uw inzet te selecteren. Wanneer u het bericht “no more bets” hoort, kunt u niet meer inzetten.

Speel op uw eigen tempo

Als u graag uw tijd neemt om te spelen, zult u zeker van de elektronische roulette houden. Dit laat de spelers toe om op hun eigen tempo te spelen. Dankzij een persoonlijke terminal kunt u uw spel beheersen en rustig inzetten. Als u hulp nodig hebt, druk dan gewoon op het vakje “call service” en een medewerker zal u komen helpen.

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen