De Mexicaanse roulette

U hebt op onze blog al horen praten van de Franse roulette of Amerikaanse roulette, maar kent u de Mexicaanse roulette al? Deze roulette is minder bekend maar kan een beetje vergeleken worden met de drink roulette. Ontdek hieronder de kleine verschillen waardoor dit type roulette onderscheiden kan worden van de twee andere roulettes.

foto : energyandcapital.com

De drievoudige nul op de Mexicaanse Roulette

De Mexicaanse roulette is in feite een vrijwel identieke replica van de Amerikaanse roulette. Het grootste verschil is dat het een extra nul bevat. De Amerikaanse roulette heeft al twee nullen, de”0” en “00”, de Mexicaanse roulette bevat een derde vakje met een nul: de “000”. Deze extra nul bestraft de spelers en verhoogt het voordeel van het casino. Op deze roulette zijn er dus “drie” kansen om de winst te verliezen.
Een ander nadeel is dat er geen regel van uitwisseling is zoals bij de Franse roulette waardoor de spelers hun geld terugkrijgen bij het trekken van het nummer “0”.

Ons advies ten opzichte van deze roulette

Probeer het spelen op de Mexicaanse roulette te voorkomen, het is echt niet aan te raden…tenzij u graag grote risico’s neemt! De kansen om te winnen zijn, in vergelijking met de andere roulettes, inderdaad sterk verminderd.

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen