Het boek: 13 tegen de bank

Als liefhebber van de roulette, zou het boek “ Thirteen Against the Bank” u echt moeten bevallen. Dit boek is geschreven door Norman Leigh en vertelt het ongelooflijke verhaal van een aantal spelers die grootte winsten maakten. Dit deden ze door dagenlang aan één en dezelfde roulette te spelen. Het gevolg was echter wel dat zij niet meer in de casino’s werden toegelaten.

Wie wil, die kan bij de roulette

Of u het verhaal nu kent of niet, het is een puur genot om dit ongelooflijk avontuur van de jaren zestig te (her)lezen. Naast het verhaal kunt u de techniek en de methode leren kennen die door dit team van twaalf spelers en speelsters werden gebruikt. In dit boek zal u leren dat het hier gaat over een werk van lange adem maar dat “veel winnen” heel goed mogelijk is wanneer u de juiste middelen gebruikt!

De techniek van het team

De techniek die door Norman Leigh en zijn team werd gebruikt kwam uit een boek die door Lord Beresford werd geschreven in het begin van de twintigste eeuw. Leigh inspireerde zich op deze werkwijzen. Een interessant systeem dat het mogelijk maakt om meerdere malen kleine bedragen te verliezen met als doel een grote winst te maken.

Het is door het gebruiken van een team dat deze techniek mogelijk en zinvol wordt. Inderdaad, er waren steeds zes spelers per team die tegelijkertijd speelden. De twee teams losten elkaar af. Op deze manier, gedurende een periode van 12 uren, verloren de meeste spelers hun inzet maar minstens één speler won.

Als u geïnteresseerd bent in een ander boek over de technieken van de roulette, nodigen wij u uit om ons artikel te lezen over het boek Breaking the roulette Wheel.

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen