Het cijfer 0 op de roulette, een speciaal geval!

Hebt u al eens ingezet op het cijfer nul tijdens een spelletje op de roulette? Sommige spelers vergeten dit getal nog al eens, voor anderen is het eerder een obsessie. In tegenstelling tot de andere getallen op de roulettetafel behoort de nul niet tot een bepaalde categorie. Weet u waarom dit cijfer zo speciaal is?

Het cijfer 0 op de roulette

Tot welke categorie behoort de nul?

De nul is groen en dus een apart getal, het behoort niet tot een bepaalde categorie zoals de andere getallen. Het is even noch oneven, zwart noch rood, laag noch hoog. U vindt het dus ook niet in een van de dozijnen of de kolommen. Als u trouwens graag even uw geheugen wilt opfrissen over de verschillende categorieën, lees dan gerust even ons artikel: Inzet en winst op de Franse roulette.

Wat gebeurt er wanneer het balletje op de nul valt?

Wanneer de nul wint, verliezen alle straight, split, street, double street en corner bets! De inzetten op de ‘eenvoudige kansen’ zijn hierdoor ook verliezend. Wat gebeurt er dan? Uw inzet wordt door de croupier naar het uiteinde van de lijnen van de eenvoudige kansen geduwd en daar ‘vastgehouden’ tot de kleur waarop u gespeeld hebt tevoorschijn komt. U kunt ook uw inzet terugvragen aan de croupier maar dan krijgt u wel maar de helft van het bedrag terug.

Hoe betaalt de nul uit?

Als u op de nul hebt ingezet, wordt u op dezelfde manier uitbetaald als bij de andere getallen:
– Straight bet
– Split bet 0/1, 0/2 en 0/3
– De 4 eerste (0/1/2/3)

En u, zult u de volgende keer inzetten op de nul?

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen