Martingale strategie bij de roulette

Als u geïnteresseerd bent in de technieken en strategieën die u toelaten om uw winstkansen te verhogen bij de roulette, dan hebt u al zeker horen praten over de Martingale strategie. Maar wat houdt het precies in en hoe moet deze gebruikt worden?

De oorsprong van deze strategie

Het is de wiskundige Paul Pierre Levy die de theorie van de waarschijnlijkheid introduceerde. Deze theorie is eerder van toepassing op de buiten inzetten. Het gaat hier over inzetten die een bedrag uitbetalen dat gelijk is aan de oorspronkelijke inzet en die dus 1 tegen 1 betalen.
Deze speelmethode wordt sinds de 18e eeuw door veel spelers gebruikt die hun kans om te winnen willen vergroten.

De bekendste Martingale strategieën

De klassieke Martingale
Het principe is eenvoudig, u dient alleen in te zetten op dezelfde enkelvoudige kansen (rood, zwart, even, oneven, passe of manque) en uw inzet verdubbelen in geval van verlies. Als u wint moet u opnieuw beginnen met uw oorspronkelijke inzet. Deze techniek zou betrekking hebben op de verliezen.

De grote Martingale
Dit soort strategie volgt hetzelfde principe als de klassieke strategie, behalve dat in geval van verlies u inzet moet verdubbeld worden door 1 extra euro bij te voegen. U kunt ook besluiten om 2€ toe te voegen maar let op om de tafellimiet niet te overschrijden indien u verschillende opeenvolgende keren verliest.

De omgekeerde Martingale
Met deze techniek moet u de Martingale strategie omkeren. Met andere woorden moet u het tegenovergestelde doen dan bij de klassieke strategie. Als u wint, verdubbelt u uw inzet en als u verliest, gaat u terug naar uw oorspronkelijke inzet.

Pas op voor deze strategieën

Hoewel dit soort strategieën u geluk kan brengen, dit werkt enkel op korte termijn. Daarom is het belangrijk om deze strategieën spaarzaam te gebruiken en steeds op te letten met uw inzetten op lange termijn.

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen