Mini roulette

Om het plezier bij het spelen van de roulette te variëren, stellen we u vandaag de mini roulette voor! Zoals de naam het al aangeeft is de roulette kleiner en heeft minder vakjes, dus minder cijfers. In deze miniatuur vereenvoudigde versie gaan de nummers van 0 tot en met 12. De mini roulette is 2/3 kleiner dan de standaard roulette.

Het principe van het spel

Gebaseerd op hetzelfde principe als de traditionele roulette (Frans of Amerikaans), moet u uw inzetten op de tafel plaatsen en het wiel laten draaien. U kunt ervoor kiezen om op één nummer in te zetten of op meerdere nummers om zo combinaties te vormen. U kunt zoveel als u wilt inzetten. De inzetten zijn vergelijkbaar met die van de standaard roulette. De winsten zijn echter vaak heel verschillend.

Verschil met de traditionele roulette

Dankzij het feit dat er minder cijfers zijn, kunt u gemakkelijker voorspellen waar het balletje gaat terecht komen. De spelpartij wordt er niet minder spannend door! Het voordeel voor het casino is hoger, behalve als u op de nul inzet en dat het balletje op dat nummer belandt. Als de bal op nul landt, krijgt u de helft van alle verliezende inzetten terug. Dit is een speciale aanbieding voor het terugbetalen wanneer het balletje op de nul terecht komt.
Stel uw strategieën op om grote winsten te maken en laten we spelen!

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen