Roulette Royale

Samen hebben we al verschillende varianten van de roulette gezien zoals de Europese (Franse) of Amerikaanse roulette. Vandaag gaan we het hebben over de Roulette Royale.

Roulette

De Roulette Royale is een vrij bijzondere variant doordat het een online roulette is.Deze is gebaseerd op de Europese roulette en beschikt dus niet over de 00 wat natuurlijk gunstiger is voor de speler.

Deze is zeer populaire bij de internetspelers omwille van zijn progressieve bonus, die dikwijls tot 750 dollar per dag kan bedragen, wat natuurlijk niet te verwaarlozen is.

In eerste instantie, lijkt dit spel zeer aantrekkelijk, maar hoe zit het met de winstkansen? Die zijn dezelfde als bij de Franse roulette. Het is dankzij de progressieve jackpot dat deze variant zo interessant is. Naast deze jackpot kunnen de spelers door meerdere nummers op een rij te krijgen andere kleine jackpotten winnen.

De oorsprong van deze variant ligt bij Microgaming. Nu kan men deze terugvinden op talrijke online gokwebsites.

Daarnaast is de Roulette Royale eveneens beschikbaar op de Smartphones onder de naam Android. Hier kan je echter geen echt geld winnen. De gebruikers verwijten het spel dat het niet realistisch is doordat men er te gemakkelijk op kan winnen.

Hierbij een kort overzicht van het spel op Android, gewoon om even te zien hoe het eruit ziet.

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen