Vals spelen bij roulette

Rouletteliefhebbers gaan zeker genieten bij het lezen van dit artikel. Nadat wij u getoond hebben dat er verschillende strategieën kunnen gebruikt worden bij roulette en nadat wij u de woordenschat in verband met roulette hebben uitgelegd…is het nu tijd om u te laten zien hoe sommige mensen vals spelen (of toch beweren winst te maken) met roulette

Roulette uit balans

De eerste techniek is niet meer echt “up to date”, maar blijft interessant omdat het hier gaat over de eerste manier die gebruikt werd om vals te spelen met roulette. Honderd jaar geleden waren de roulettes niet echt op punt en sommige spelers waren daar goed van op de hoogte. Doordat de roulettes regelmatig uit balans waren, was het gemakkelijk om te voorspelen in welk gebieden het balletje ging terecht komen. Tegenwoordig worden de roulettes uitgebalanceerd en worden de cilinders regelmatig aangepast om zulke problemen te voorkomen.

Cijfers met meer geluk

Een andere werkwijze werd enkele jaren geleden vastgesteld. Met de komst van de computer was een team in staat om een schema op basis van cijfers te modelleren. Ondanks de willekeurige kant van roulette, ontdekte het team dat een aantal cijfers de neiging hadden om meer te vallen. Deze methode werd in een casino van Madrid uitgetest en heeft een speler miljoenen opgebracht. Momenteel is er nog altijd een neiging dat sommige cijfers meer vallen dan anderen.

De techniek van de “poussette”. (“schuiven” in het Nederlands)

Het gaat erom om uw chips te plaatsen nadat het balletje al op een cijfer is gevallen. Deze methode is, zoals u zich wel kunt voorstellen, totaal illegaal Wilt u vermeiden om hiermee gepakt te worden? Dan zal u zeer snel en behendig moeten zijn!

Pas op voor de dealer!

Een nog gewaagdere techniek houdt in dat u uw chips doelbewust plaatst nadat het balletje geworpen werd. Als de dealer u ziet wordt u verplicht om uw chips terug te nemen. Bij het opnemen plaatst u de kleurchips van uw collega op de tafel. Uw collega zal echter de dealer moeten afleiden om deze techniek te laten werken.
Hoewel wij het vals spelen aan de roulette niet aanmoedigen, vonden wij deze tips wel leuk om met jullie te delen. Wij twijfelen echter of deze wel efficiënt zijn.

Deze publicatie heeft 0 Reacties

Reactie Plaatsen